L’escola celebra l’exposició “ARQUISTEAM”

L’Escola ha organitzat aquest dilluns l’exposició ARQUISTEAM, una mostra oberta també als pares i mares del alumnes i en la qual tots els nens i nenes del centre han passat pels estands muntats per cada curs, sent atesos pels propis alumnes i rebent les explicacions del que han realitzat durant l’any.

 

L’exposició ha comptat amb l’exhibició d’alguns projectes i reptes STEAM (acrònim en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) que l’alumnat del centre ha anat treballant durant tot el curs. A més a més, també s’han exhibit les propostes resultants del treball conjunt amb els arquitectes, professors i estudiants de l’ETSA (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV) i el COAC(Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya) de Tarragona, una aliança establerta gràcies al Programa Magnet per promoure el treball de les STEAM a través de l’arquitectura. Aquesta iniciativa s’engloba dins el programa “Arquiescola” promogut pel COAC, de la qual ha sorgit el projecte “Transformar amb la llum” que és el fil conductor d’aquestes  activitats realitzades per l’alumnat del Marià Fortuny.

 

L’ARQUISTEAM ha mostrat, entre d’altres iniciatives, les gelosies i el treball amb beebots dissenyat a Infantil; la construcció de tipis a Cicle Inicial; el muntatge de LegoWeDo, les diferències entre cossos opacs, translúcids i transparents a Cicle Mitjà i els diferents tipus d’edificis; la creació de rellotges de sol i làmpades, així comuna mostra del funcionament de l’app Hapier, Mindstorm, FLL i Makey Makey a Cicle Superior, afegint-se d’altres reptes STEAM que ajuden a generar innovació, així com associar el pensament lògic amb la creativitat.

 

Podeu veure en aquest enllaç les imatges de l’exposició ARQUISTEAM.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>