L’hora CODE

Els nens i nenes de segon del Marià Fortuny hem participat al CODE HOUR. L’Hora del Codi és un moviment global, que arriba a desenes de milions d’estudiants en més de 180 països. Qualsevol persona, en qualsevol lloc del món participa dels tallers, que estan disponibles en més de 30 idiomes per nens i nenes de totes les edats .

Del 5 al 11 de desembre i organitzat per Code.org.

Aquesta activitat consisteix en aprendre a programar. Una introducció al món de la computació de la mà de la robòtica, d’una manera molt senzilla i per a totes les edats. Aquí teniu una mostra dels diferents tallers que s’hi poden trobar.

pantalla3 pantalla1pantalla2

Entreu fent clic a l’enllaç “tallers” i proveu-los, són molt fàcils i divertits!.

Code.org és una organització sense ànim de lucre, fundada pels germans Hadi i Ali Partovi, que té com a objectiu incentivar a la gent, especialment als estudiants de col·legis a aprendre sobre les Ciències Computacionals. Aquesta organització s’encarrega de donar lliçons gratis de programació, a través del seu lloc web.

Si cliqueu en aquest enllaç veureu les escoles de tot el món que hi han participat.

Cliqueu a l’enllaç de sota si voleu veure’ns treballant!

FOTOS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>