Brownie de família

Aquesta setmana, l’alumnat de CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria està elaborant brownies.
L’origen del brownie (‘marronet’, en anglès) s’ubica als Estats Units cap a l’any 1897. Aquest pastisset es coneix també com a brownie de xocolata o brownie de Boston i actualment compta amb… Llegeix més»

1a venda de pa del curs 2023-24


Tal com darrerament us anem informant, aquest curs, les pràctiques de venda de productes culinaris elaborats per l’alumnat del CFGM de Cuina i Gastronomia van a càrrec dels seus companys de l’IFE d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats. A la botigueta d’aquest divendres,… Llegeix més»

La proposta del segon menú

La proposta de menú de les pròximes setmanes comença amb un aperitiu d’inspiració de la cuina tradicional espanyola: el salmorejo amb moixama i ametlla, que, obre el menú aparellat amb un altre aperitiu oriental, el farcellet xinès o wonton de pollastre amb maionesa de soja.
Seguidament, com… Llegeix més»

Setmana d’obertura, al sac i ben lligada

El producte fresc entrant per la porta de bon matí, la llum i esplendor al restaurant, el xiuxiueig de la clientela, les olors de menjars deliciosos, l’alumnat movent-se en els seus espais de pràctiques… A l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés, trobàvem a faltar aquesta vivència,… Llegeix més»

Visita del CFGS a l’hotel Alegria Sun Village

Aquesta setmana l’alumnat del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics ha visitat les instal·lacions de l’hotel Alegria Sun Village de Lloret de Mar, on ha pogut conèixer la gestió de la recepció a través d’explicacions detallades i pràctiques de la directora i el seu equip.… Llegeix més»

Concurs de relats de terror

Els alumnes de 1r de batxillerat que cursen la matèria de Creació Literària que ofereix el Departament de Llengua Catalana han organitzat un concurs de relats de terror amb dues modalitats:
🧟‍♀️ Relat de terror
🧟‍♂️ Notícia de terror humorística
Els participants s’inscriuran en dues categories:
✍️ 1r i… Llegeix més»

Segona botigueta del curs


Aquest matí s’ha instal·lat al vestíbul principal de l’institut la segona parada de vendes del curs 2023-2024. Els alumnes de l’itinerari formatiu específic d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats han estat novament els encarregats de muntar-la… Llegeix més»