IFE d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats

El curs vinent iniciem un nou projecte. Comencem amb un itinerari formatiu específic (IFE) d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats. Els IFE són ensenyaments professionals que s’adrecen a alumnes amb necessitats educatives especials, amb l’objectiu d’oferir atenció educativa, a l’etapa postobligatòria, segons les necessitats… Llegeix més»

Els plats del xef Dmitrii

A l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés, posem punt final al curs 2022-2023 amb el menú del xef Dmitrii, que finalitzarem el pròxim dijous.
Ha estat un curs intens i amb molta varietat de propostes gastronòmiques, que han pogut degustar molts clients, habituals i ocasionals, que… Llegeix més»

Èxit al XVI Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres de Catalunya

El dia 9 de maig, l’Escola d’Hostaleria de Figueres Olivar Gran, va ser la seu del XVI Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres de Catalunya.
Un total de dotze equips, formats per dos cuiners i dos cambrers d’escoles d’hostaleria de Catalunya, van elaborar un… Llegeix més»

Cartell de la 18a Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries

El pròxim diumenge 21 de maig se celebrarà la 18a edició de la Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries.
Com cada any, l’Associació de Veïns de les Alegries convida els lloretencs a participar de la festa i a decorar l’ermita i els… Llegeix més»