VISITA A TV3

El 2 d’abril, l’alumnat de 2n d’ESO, que estudia l’optativa d’alemany i que va al grup de l’ABC de català, va poder gaudir, acompanyat de les respectives professores de les matèries -Núria Loran i Assumpta Ribas-,  d’una magnífica visita als estudis de TV3, a Sant Joan Despí, i de Catalunya Ràdio, on van poder escoltar en directe part del programa Popap. Aquest programa, conduït per Mariola Dinarès,  parla de les últimes influències que podem trobar a les xarxes. I en concret, vam poder seguir en directe l’entrevista que van fer a dos youtubers prou coneguts pels adolescents:  Roc Massaguer i Christian Flores, autor del rap del Tram.
A més a més, com que el desplaçament des de TV3 a Catalunya Ràdio, el vam fer amb el tram, cadascú va rebre un petit obsequi per al mòbil tal com es mostra a la fotografia.
I, després de dinar, els de l’optativa d’alemany van aprofitar el boom turístic que hi ha abans de Setmana Santa al Maremàgnum i van fer una sèrie d’entrevistes a turistes alemanys, amb l’objectiu de posar en pràctica tot allò que havien après a l’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>