TALLER – XERRADA Relacions saludables a les xarxes

PLACES LIMITADES!
+info a les xarxes socials de @joventutsalou i inscripcions:

Us convidem al taller xerrada que tindrà lloc el proper dimarts, 28 de setembre a la Masia Tou de Salou.  Tractarà sobre les relacions saludables a les xarxes socials, un tema que ens preocupa i que hem saber gestionar al món en que ens ha tocat viure.  No us ho perdeu!!

Descripció: Vivim un moment marcat per un canvi en les maneres de relacionar-nos, que cada cop estan més condicionades per les xarxes socials i el món digital. Sens dubte, aquest nou paradigma ens ha ajudat a mantenir més connexions amb més persones i a fer més petites les distàncies, però també cal un procés de reflexió profund i crític que permeti construir aquestes relacions de la manera més saludable possible.
Objectius: Ser conscients de la predominança de les xarxes i les noves tecnologies en les relacions pròpies, observar l’impacte dels actes individuals en els canals virtuals i prendre responsabilitats envers la promoció del benestar a les xarxes.
Continguts:  La identitat digital: el que vull mostrar vs. qui soc.  Autoestima i reconeixement.  Relacions saludables: actituds que sumen o que resten. Metodologia: S’utilitza la metodologia interactiva i vivencial, és a dir, la metodologia VRT (vivència, reflexió i transferència), en què, a partir de dinàmiques i jocs, es presenten els diferents continguts teòrics i s’ofereixen eines per a la reflexió i la transferència fora del context formatiu.
Destinataris: Joves de 12 a 16 anys, o joves de 17 anys o més. Durada: 2 hores.
DIA I HORA XERRADA/TALLER:
28 DE SETEMBRE
17:00-19:00, CENTRE JOVE MASIA TOUS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>