LLIURAMENT DE PREMIS DE L’INSTITUT EMPRÈN

Avui s’han lliurat els premis a les millors empreses ideades pels alumnes dels instituts de Salou participants al concurs l’Institut Emprèn de l’Ajuntament. Volem donar l’enhorabona als nostres participants i a la seva professora Estefania Muñozo per la qualitat dels treballs presentats. Felicitem especialment :
Achraf Abbassi : PREMI AL PROJECTE MÉS INNOVADOR, valorat en 500 € per EYE LIFE. Es tracta d’unes lents de contacte que fan la funció de gravar tota la vida d’una persona, estaran gravant-ho tot, cada dia, cada hora de la seva vida. Sempre que es desitgi, es podrà consultar aquestes gravacions mitjançant una pàgina web, un ordinador, un mòbil o qualsevol dispositiu capaç de connectar-se a Internet.tes gravacions estaran encriptades i protegides perquè cap persona, empresa o entitat, pugui accedir a aquestes, només la persona de les lents tindrà accés.
Martina Inthamoussu i Esther Uceda: DIPLOMA AL CONSUM RESPONSABLE pel treball COLOR LIFE,  que consisteix en un bolígraf multicolor sense tinta, amb la capacitat d’absorbir qualsevol color que toqui i reflectir-lo en paper o altres materials.
Marta Mateo i Alba Pacheco: DIPLOMA COMPROMIS AMB EL MUNICIPI SALOU pel treball MECHANICAL MA, que pretén millorar el nivell de vida de la població a través de la passarel·la mecànica, amb una cinta mecànica coberta amb porta corredissa que únicament es pot obrir amb targetes, per tal de poder ajudar a totes aquelles persones que tinguin dificultats a l’hora de desplaçar-se per la seva població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>