EXPLORE, EXPERIENCE, ENHANCE THE TECHNOLOGY

El curs 2019-2020 iniciem un nou Erasmus + :  EXPLORE, EXPERIENCE, ENHANCE THE TECHNOLOGY.  O, el que és el mateix, l’ús de les noves tecnologies aplicades a l’ensenyament a l’aula.  No pot haver un tema més engrescador per a professors i alumnes;  vivim una nova era tecnològica i estem àvids per aprendre noves estratègies aprofitant el potencial de totes aquestes noves tecnologies.

En aquest Erasmus + participaran també Alemanya (coordinador del projecte), Regne Unit, Itàlia, Lituània i Turquia.  Professors i alumnes ens desplaçarem a aquests països per fer cursos, trobades, intercanvis culturals, etc.  També hi hauran alumnes d’aquests països que vindran a gaudir d’estades a Salou, i participaran en les activitats del nostre centre, així com en les organitzades pel  mateix Erasmus. La primera trobada: la semana del 25-29 de noviembre a Alemanya.

Més informació al blog del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>