Trobada escoles verdes al Vendrell

El passat 20 d’abril, es va realitzar la trobada d’escoles verdes al municipi del Vendrell. Com cada any una representació de l’escola verda del nostre centre va assistir juntament amb 25 instituts de secundària de les comarques de Tarragona.

Durant la sortida, tant el professorat com els delegats verds, varem realitzar activitats organitzades pels monitors de l’entitat Cel Rogent. Pel matí vam fer un intercanvi d’experiències amb els diferents centres, després d’una breu parada per dinar vam anar a la platja del Vendrell on els monitors ens van ensenyar el projecte de regeneració de l’espai natural de les Madrigueres. Els delegats verds van contribuir a la regeneració de les dunes costeres plantant plantes característiques d’aquest hàbitat, amb l’objectiu de conservar els tan malmesos ecosistemes litorals catalans.

Va ser una gran experiència i vam portar noves idees i consells per millorar l’escola verda del nostre centre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>