Aconseguir la beca Leonardo ha sigut per mi una gransatisfacció en molts aspectes tant personals com professionals. La meva estada a l’estranger va ser a una petita ciutat situada al nord d’Itàlia, Mòdena, molt coneguda per productes com el vinagre o l’oli.
La durada va ser de dos mesos realitzant pràctiques professionals a San Filippo Neri, un alberg juvenil on vaig aprendre nous coneixements i vaig poder aplicar els adquirits al cicle de Guies. Les tasques que vaig dur a terme, totes relacionades amb el sector turístic, van ser: realitzar el check in/ out , ajudar i organitzar diferents esdeveniments sobretot culturals , fer d’ informadora turística sobre la destinació i, fins i tot, serveis de restauració.
Tot i que al començament l’estada sigui molt dura, perquè et trobes a un país estranger sola, després arribes al punt de no voler tornar cap a casa. Per tant la meva valoració global sobre l’estada es molt positiva i recomanable, ja que, tot i que només són dos mesos, el creixement personal i també cultural, a l’estar en contacte amb persones d’altres països i cultures, és molt notable. També he après durant l’estada un nou idioma ,l’italià i he pogut millorar-ne d’altres com l’anglès i l’alemany gràcies al tracte diari amb gent de diferents països. Per acabar, aquesta experiència no ha sigut només treballar, sinó que també he conegut noves amistats amb les quals hem estat fent viatges per quasi tota Itàlia i la seva companyia ha estat espectacular . Cal destacar que el tenir una intolerància alimentària no m’ha limitat per poder gaudir al màxim de l’experiència.