Tasques per a l’alumnat mentre duri el confinament

En aquest post, cada setmana podreu trobar actualitzades les tasques que cada departament proposa per a l’alumnat (cliqueu a sobre de cada dibuix per accedir-hi). Per aquelles persones que volen presentar-se a les proves d’accés a cicles cliqueu aquí. Molta salut a tothom i una abraçada molt gran! Esperem veure us el més aviat possible! Mentrestant seguirem en contacte a través d’aquesta web, de la plataforma iEduca i del nostre Instagram!

Atenció, si esteu fent servir un mòbil o una tauleta i no podeu visualitzar totes les activitats, llegiu aquest article per saber com fer per visualitzar tota la taula des del vostre dispositiu.

thumb_departament-fisicaquimica
LLENGUA CASTELLANA LLENGUA CATALANA LLENGÜES ESTRANGERES MATEMÀTIQUES C. SOCIALS C. NATURALS CULTURA CLÀSSICA FÍSICA I QUÍMICA
  thumb_departament-de-musica thumb_Departament de Visual i Plàstica thumb_departament-de-filosofia thumb_departament-usse thumb_depreligio
ED. FÍSICA MÚSICA ORIENTACIÓ ACADÈMICA TECNOLOGIA VISUAL I PLÀSTICA FILOSOFIA SIEI  RELIGIÓ

 

 

Proves d’accés a cicles

Tot i que encara no se saben les dates en què es realitzaran les proves d’accés a cicles, ara és un bon moment per preparar-se. Aquí podeu fer simulacres de prova fent servir exàmens de convocatòries anteriors:

Cartes amb Cor: Educació i Sanitat bateguem juntes

 

Avui us portem una iniciativa que ha nascut en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom. La idea és que tots els nens i nenes de les escoles i els nois i noies dels instituts de Catalunya, enviïn dibuixos, poemes, vídeos, cartes, etc. als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot el nostre increïble personal sanitari.

Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se’n surtin el més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal de neteja, d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, personal administratiu i persones voluntàries) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.

Els hospitals demanen: dibuixos, cartes, poemes, vídeos… per donar i fer més suportable aquesta situació de tensió i angoixa que estan vivint. Fem-ho possible ! Tot aquest material pot ajudar altres persones a expressar les emocions i fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada.

De moment, podeu enviar les vostres creacions als següents hospitals:

Per a qualsevol aspecte que vulgueu consultar us podeu posar en contacte amb la Sílvia Gelabert, professora d’un CFGS i tècnica en diàgnòstic per la imatge, que és la impulsora d’aquesta iniciativa (E-mail: silencimatge@gmail.com ; adreça Twiter @imatgedesilenci)

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra participació i solidaritat!

Ja tenim Instagram del insti

Alumnat, famílies! Aprofitant aquests dies de confinament, hem creat el compte oficial d’Instagram del nostre institut, el Rafael Casanova.📍Aquest compte l’utilitzarem per compartir informacions i moltes coses més sobre el nostre institut. 📚 Us convidem a seguir-nos i així no perdre us cap notícia!!! A partir de la propera setmana us presentarem alguns reptes i disposarem d’aquesta nova via per mantenir el contacte i mostrar al món que som una pinya. ❤️