Avisos

 

                      

________________________________________________________________________________________________________________________________

  1. Protocols Covid Salut

2. Grups confinats : En aquests moments no hi ha cap grup confinat al nostre institut.

Recordeu que sempre que hi hagin grups confinats, les classes es faran via telemàtica seguint l’horari de cada grup i que, una vegada tingueu el resultat de la PCR realitzada, l’haureu de comunicar al correu del centre (a8033961@xtec.cat).

Acomiadant el curs

Aquesta setmana, per tal d’acomiadar aquest curs tan complicat, hem realitzat un parell de sortides al nostre entorn més proper: Sant Ramon i la colònia Güell. Allà hem realitzat un joc de pistes amb codis QR, hem jugat lliurement amb la pilota i hem fet jocs d’aigua per tal de refrescar-nos una mica.

Des d’aquí només ens resta desitjar-vos un bon estiu a tothom!

 

Graduació de 2n de Batxillerat

Divendres passat vam celebrar la festa de graduació de 2n de Batxillerat, una cerimònia senzilla però molt emotiva per no dir adéu sinó un fins sempre a una promoció que, sense dubte, deixa empremta. Noies, nois, us portarem sempre al cor! Recordeu que el Casanova serà sempre casa vostra!

Si cliqueu a sobre de la foto podreu veure un petit resum de la festa de divendres passat.

Matrícula ESO per al curs 2021-2022 (alumnat nou)

 

Avui es fa pública la llista d’alumnes admesos i la llista d’espera al nostre institut  Per tal de formalitzar la matrícula s’ha de demanar cita prèvia a consergeria.

ATENCIÓ ALUMNAT ADMÈS

Descarregueu el dossier de matrícula a la nostra web.

MATRICULACIÓ 1R D’ESO:

DEL 14 AL 18 DE JUNY

MATRICULACIÓ 2n, 3r i 4t D’ESO:

DEL 28 DE JUNY al 2 de JULIOL

(LA NO FORMALITZACIÓ DE LA MATRÍCULA O LA CONFIRMACIÓ DE PLAÇA EN AQUESTES DATES  COMPORTARÀ LA PÈRDUA DE LA PLAÇA EN AQUEST CENTRE)

Per a més informació consulteu aquí.

El nostre disc “La línia invisible” ja és al mercat

Aquests dies les nostres notícies giren en torn a la música. Avui volem presentar-vos un esdeveniment del qual ja ens vam fer ressò fa unes setmanes: el nou projecte de Com sona l’ESO, el seu disc “La línia invisible”, va veure la llum divendres passat, 28 de maig.

Com els mateixos creadors expliquen, “La línia invisible va néixer a l’estiu, filla d’una situació al caliu d’una pandèmia mundial, quan entre incerteses, distància, temors i mascaretes, la llavor d’una idea va esdevindre música, i la música ens va dur a la lletra”.

La lletra i la música van arribar als centres participants en el projecte Com sona l’ESO. Va ser llavors quan una part del nostre alumnat integrant del Cor Jove (Lucía Vizuete, Jordi Querol, Erik Verdier, Carla García, María García, Aroa Clavell, Laura Sánchez, Natalia Sánchez i Karla Díaz), malgrat la distància que els separava dels altres alumnes participants i l’inconvenient de cantar amb mascareta, van gravar les seves veus plenes d’energia, emoció i orgull.

Altres artistes i grups, com ara Auxili, La Fúmiga, Anna Millo, Smoking Souls, Desiguales i El Diluvi, també van posar les seves veus a diferents cançons del disc.

Si el voleu escoltar el trobareu a totes les plataformes digitals: Spotify, Amazon music, Apple music, Youtube, etc. Nosaltres estem supercontents i contentes del naixement d’aquesta nova criatura, un projecte fet amb molta estima en el qual hem participat amb molt d’entusiasme, un procés que ha estat bonic, intens, ple de plaer i, sense cap mena de dubte, inoblidable.

 

 

Un monstre que canta com els àngels

Al llarg de tota la setmana hem anat anunciant al nostre Instagram (@institut_rafael_casanova) que un dels nostres, l’alumne Erik Verdier (del grup E-46) participaria aquest divendres en el programa d’Antena 3 La Voz Kids.

La majoria de nosaltres havia pogut gaudir d’alguna actuació de l’Erik a l’institut, però veure’l allà a dalt d’un escenari a la tele va ser com un somni fet realitat. Pell de gallina de veure com aquest noiet nostre havia arribat tan lluny. Com va dir la Rosario, la seva coach, un monstre. Un monstre que canta com els àngels! 🙂

I si no vau poder veure’l ahir a la nit, aquí us deixem la seva actuació: una veu i un talent, però també un cor, inigualables. Tot el Casanova amb l’Erik! 💜#orgullcasanova

És ell, simplement “el Verdier”!

Discovering Sant Ramon: sport and nature

Com ja us vam comentar fa unes setmanes, el grup de 1r d’ESO E-13 va realitzar una sortida a Sant Ramon en la qual es van treballar alguns continguts de Ciències Naturals (com ara la fotosíntesi) i d’Educació Física (com l’orientació), una activitat emmarcada dintre del projecte GEP.

Avui volem ensenyar-vos aquest vídeo que resumeix totes les activitats que vam realitzar i com de be ens ho vam passar.

Veredicte final del Sant Boi Talent 2021

Grans idees dels i de les més joves. Això és el que promou el projecte Sant Boi Talent. En la serva tercera edició (2021), en què han participat 250 joves de 10 centres educatius de Sant Boi, les nostres representants, la Lucía Vizuete i l’Anna Gaona han obtingut la tercera posició amb el seu projecte de negoci “The new mask”, mentoritzat per en David Civit. Enhorabona, noies!

Estades d’immersió lingüística subvencionades

El passat  19 de maig es va publicar la convocatòria del Programa d’immersió lingüística en llengua anglesa que promou el Ministerio, una beca adreçada a alumnat de 6è de Primària i 2n de l’ESO per estimular la pràctica oral de la llengua anglesa en entorns comunicatius no formals. Per tant, la llengua vehicular de l’activitat és l’anglès.

L’eix temàtic aquest cop té com a títol “Science can make a better world” i es desenvolupa al voltant d’interessos científics i mediambientals, i es promourà la convivència amb alumnat d’altres territoris.

Per més informació, consulteu aquí.

Atenció: la data límit per presentar la sol·licitud és el proper dia 14 de juny. 

Arriba la final de Sant Boi Talent 2021

Tenir talent és una combinació d’intel·ligència i aptitud, de coneixement i habilitats. Això és el que han demostrat l’Anna Gaona i la Lucia Vizuete, les representants del nostre institut que han arribat a la final de l’edició d’enguany del projecte Sant Boi Talent. La seva idea de projecte consisteix en la fabricació de mascaretes que canvien de color quan s’ha superat el seu límit d’hores d’ús. Sense dubte, un negoci amb moltes possibilitats d’èxit.

Avui s’ha realitzat l’assaig general i demà a les 10.00 h del matí tindrà lloc la gran gala final. Si voleu seguir en directe aquesta gala del Sant Boi Talent 2021, que tindrà lloc al Teatre de Can Massallera, i descobrir el nom dels  guanyadors i les guanyadores de l’edició d’enguany, us convidem a seguir l’emissió per streaming de l’acte aquí.

Des d’aquí només podem dir-vos una cosa: a per totes, noies! Arribar fins aquí ja és tot un premi!