EDUCANT EN LA SOLIDARITAT

Coordinadora Pedagògica de l’Institut Joan Amigó

 

El programa de La Marató d’enguany dedicat a la diabetis i a la obesitat ha estat el marc de treball per a descobrir aquestes malalties que afecten a 1 de cada 4 persones del nostre país i la meitat no està diagnosticada.

Al nostre centre va apropar-se  en Marc Homs, conegut actor de teatre, cinema i televisió, per explicar-nos els principals conceptes mèdics relacionats amb la diabetis i la obesitat de manera amena, gràfica i interactiva.

 

És imprescindible conèixer tota la informació possible per poder comprendre millor a les persones que les pateixen i ajudar a prevenir-les en la resta. En tot aquest procés, la sensibilització social i l’obtenció de recursos econòmics per a la investigació tant de manera individual com per part d’empreses són l’objectiu final de la Fundació.  La mobilització de la societat catalana ha estat total i s’han pogut recaptar fins al moment més de set milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>