Dibuixos per la igualtat

Un dels treballs que, des del nostre institut, s’han presentat al recull de DIBUIXOS PER LA IGUALTAT del Consell Comarcal, ha estat seleccionat per sortir al punt de llibre d’enguany.
Aquest recull compta amb la participació d’alumnes de darrer cicle de primària i d’ ESO de… Llegeix més»

Implica’t – “ANEMPERFEINA”

Un projecte singular per a l’INS Joan Amigó de l’Espluga de Francolí.
El Programa Implica’t, implementat el curs 2017-18, vol donar resposta a la resistència i desafecció d’alguns alumnes en l’aprenentatge ordinari i a motivar-se per aprendre. Aquesta resistència, però, contrasta amb l’impuls vital i innat… Llegeix més»

Mobles a escala

L’alumnat de 2n treballa la proporcionalitat dibuixant els mobles a escala en un plànol, i utilitzant full de càlcul per fer el pressupost i calcular les mides de cada moble. A més, prenen consciència del fet que no és fàcil ajustar-se a un pressupost i… Llegeix més»

Vivim el color

Aquesta setmana, a Visual i Plàstica de 2n ESO hem experimentat obtenint tints de diferents colors a partir de productes naturals. Concretament hem utilitzat bicarbonat, llimona, lleixiu, aigua i amoníac, que en combinació amb el suc de bullir col llombarda, ens ha donat uns resultats… Llegeix més»

Sexualitat? No et quedis amb el dubte!

L’alumnat de 4t ESO ha participat aquest mes d’abril en una xerrada-taller sobre sexualitat i salut reproductiva a càrrec d’una de les llevadores d’ASSIR de Valls. La sessió ha estat dinàmica, amb la participació de l’alumnat en un Kahoot, per valorar el seu coneixement, contrastant… Llegeix més»