Erasmus+: procés de selecció alumnat

 

Durant els propers dos cursos (2020-2022) el nostre institut participarà en el projecte  ERASMUS+ Save the Planet  juntament amb un centre de Bulgaria, de Stara Zagora, d’ Hongria, de Budapest, d’Eslovàquia de Vranov nad Toplou, de la República Txeca, de Zamberk i de Turquia, de Karaman. Es… Llegeix més»

Culture Class a l’Ins. Joan Amigó i Callau

Professores del Departament de Llengües Estrangeres
El passat dimecres 18 de novembre, les professores del departament de llengües estrangeres de l’Institut Joan Amigó i Callau van programar una activitat en llengua anglesa per tal de complementar l’aprenentatge curricular que té lloc a les aules. L’activitat va… Llegeix més»

L’altaveu EFMR.cat

L’alumnat de 3r i 4t d’ESO que forma part del Programa Implica’t , col.labora, des del Pla Educatiu d’Entorn, amb el Museu de la Vida Rural de l,Espluga a través d’un projecte que interrelaciona l,Art i l’expressivitat amb les emocions i el món intern de… Llegeix més»

Cinc coses sobre mi

L’alumnat de segon d’ESO s’ha tret per un moment la mascareta, no pas la màscara! Ha compartit una imatge seva amb la cara destapada i s’ha obert a la resta de classe per intentar descriure’s amb només cinc trets que el distingeixin i singularitzin: com… Llegeix més»

Sortida Implica’t PNIN

Investiguem el nostre entorn; sortida per descobrir i conèixer el nostre bosc. Avui el grup Implica’t, ha fet una sortida plena d’activitats per aprendre sobre la vegetació i la fauna del nostre entorn A banda, han après com llegir un mapa i com funciona una brúixola. Un matí per… Llegeix més»

Xerrada sexualitat 3r ESO

L’Associació Comunitària de Salut Sexual del Camp de Tarragona va venir el passat 19 d’octubre al Centre i han impartit una xerrada a l’alumnat de 3r d’ESO sobre sexualitat.

La xerrada va ser molt interessant i profitosa pel nostre alumnat.