Xerrada sobre les xarxes socials

Aquesta setmana ha vingut el Mosso Raúl al nostre institut per parlar dels perills de les xarxes socials als alumnes de 2n d’ESO. Som experts amb les noves tecnologies? Que són les xarxes socials? Les sabem utilitzar bé? Les xarxes socials sempre han existit? Aquestes i moltes altres preguntes han sorgit a la xerrada que ens ha fet el Mosso Raúl.
Els joves d’avui es troben i es relacionen a les xarxes socials de forma natural; s’envien missatges, xategen, tenen perfils a les xarxes socials, blocs, pengen fotos i les comenten, comparteixen arxius… I aprenen ràpidament a utilitzar qualsevol nova xarxa social o prestació dels dispositius que tenen o que hi ha a casa.
Les xarxes socials no són ni bones ni dolentes; tot depèn de com s’utilitzin. Els docents hem d’educar-los també per fer un ús responsable i segur de les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>