CASTANYADA A L’INSTITUT JOAN AMIGÓ

Un any més i com ja és tradició al Joan Amigó, hem celebrat la Castanyada. Aquest any, com a novetat, s’han organitzat diferents activitats com ara un taller de percussió amb pilotes, un taller de ritmes utilitzant gots, un taller de maquillatge terrorífic, un circuit d’agilitat i jocs de taula.

A l’hora del pati els estudiants de 4rt d’ESO han fet el seu tradicional esmorzar, coca i suc, per tota la comunitat educativa per recaptar diners pel seu viatge de final de curs.

A més, la Comissió d’Impuls de la llengua anglesa ha organitzat un concurs de criptogrames de Halloween, els alumnes han hagut de desxifrar-los i properament es publicaran els guanyadors. Des de l’assignatura de Visual i Plàstica, els alumnes han estat treballant la tècnica de substracció de plans amb cartolines de colors i han fet diferents posters de Halloween que els tenim penjats al centre. Per altra banda, aquesta última quinzena, els alumnes han pogut trobar recomanacions de lectures terrorífiques i llibres d’horror al racó de lectura del segon pis.

Com que aquest any el temps ens ha acompanyat, la jornada ha sigut tot un èxit. Tot seguit podeu trobar un recull de fotografies de les diferents activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>