Cartes, cartas, letters…

No ens podem veure tant com abans i, a estones, ens agradaria explicar coses a algú amb qui aquest curs no compartim classe. És per això que els primers textos que hem escrit aquest trimestre han estat destinats a algun company o companya del curs anterior. Per tant, vam recordar com s’escriu una carta, i, tot i que al principi ens oblidàvem d’algunes coses… fent i desfent es fa l’aprenent! Vam acabar fent uns bons textos, explicant-nos coses ben interessants i va ser molt emocionant rebre les cartes dels nostres amics i amigues! La resposta no es va fer esperar i de seguida vam posar fil a l’agulla per respondre-les.

Comencem amb l’esborrany, revisem i… passem a net!

Ens hem escrit en Català, Castellà i… SORPRESA! Aquest any ens hem posat en contacte amb una escola italiana de Borgoforte (Llombardia) per poder utilitzar l’anglès com a llengua de comunicació. Per començar, ens hem presentat, hem explicat com és el nostre poble i ja tenim al forn les primeres cartes en anglès per fer nous amics en un altre país. Esperem que arribin a bon port i tenir la seva resposta ben aviat!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>