Activitats d’hivern de Medi ambient

Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós us volem fer arribar el cartell de les activitats que s’han organitzat aquest hivern a Palamós. Recordeu que totes les activitats són gratuïtes i que per inscriure’s és necessari que envieu un correu amb les vostres dades, les dels vostres acompanyants i un telèfon de contacte al correu electrònic de naturapalamos@gmail.com.

Recordeu que per poder assistir a l’activitat haureu de confirmar la vostra assistència contestant el correu que us enviarem 48 hores abans de l’activitat. L’assignació de places vindrà determinada per l’ordre d’inscripció. Per més informació podeu trucar al telèfon 618 85 41 07, de dilluns a divendres de 9h a 15h.

No oblideu participar en el concurs de fotografia d’aquest hivern! Podeu consultar les bases del concurs a la pàgina web de Medi Ambient. Si voleu estar ben informats, a partir d’ara ja ens podeu seguir al Facebook de “NaturaPalamós” i a la nostre galeria d’Instagram @naturapalamos.

Tota la informació aquí

Esperem que gaudiu d’aquest fred hivern a Palamós!
Moltes gràcies i fins aviat!

Medi ambient

Ajuntament de Palamós

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>