Palamós, terra de mar 19 i 20 de maig

terrademarDotzena edició del Festival Mariner Palamós Terra de Mar.Tot és a punt per a la nova edició del festival mariner de la Costa Brava, Palamós Terra de Mar, que tindrà lloc aquest proper cap de setmana, 19 i 20 de maig, al port de Palamós. L’edició d’enguany girarà entorn de l’activitat de pirates i corsaris, i més concretament al record de l’atac que l’any 1543 va patir Palamós per part de la flota dels corsaris turcs comandats pel temut Barba-rossa.

A banda d’aquestes activitats el Palamós Terra de Mar també permetrà realitzar altres propostes com la visita als vaixells participants, destacant la caravel•la Nao Victoria, la rèplica del navili que entre 1519-1522 va realitzar la primera volta al món. Però també realitzar recorreguts marítims pel litoral de Palamós, la iniciació a la navegació a vela, amb caiac i paddle surf; fer el tast de cuina marinera, participar en els jocs i tallers infantils o gaudir de regates de llaguts, de l’exhibició de llanxes d’època, de les visites guiades, del mercat d’artesans i o dels espectacles de carrer.

A més a més, al Palamós Terra de Mar podreu participar en un gran nombre d’activitats marineres destinades a tot tipus de públic i que trobareu en aquest programa. Més informació a la web de l’ Ajuntament de Palamós.

Veniu i gaudiu-ne, us hi esperem!!

Programa d’activitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>