Les colònies!!

La setmana passada els grups de p5, 2n i 4t vam marxar de colònies i…. com tot…arriba i després passa!

Les colònies han estat un temps per compartir activitats, temps de lleure, àpats, nits d’històries,… tot això per conèixer-nos millor i començar el curs d’una manera cohesionada i sent molt més companys i companyes.

El primer dia, vam arribar, vam descarregar les motxilles i maletes, vam anar cap a l’habitació i l’aventura va començar. Seguidament, ens vam engrescar amb jocs cooperatius sobre la temàtica de pirata i jocs de coneixença. Vam fer molta gana i un bon àpat ens van servir. Per la tarda, els més grans vam sortir d’excursió al Bosc encantat, aprofitant l’entorn immillorable que ens envoltava. Mentrestant, els menuts de P5 van continuar amb els jocs de pirata per convertir-se en grumet i així poder ajudar al capità Xaloc. De seguida es va fer de nit i vam sopar tots junts. Això ens va donar força per fer la última activitat del dia: La Recerca dels estels. Un cop finalitzada vam anar cap a l’habitació i així agafar forces pel dia següent.

El segon dia, ens vam llevar amb un súper esmorzar, els petits de la casa van anar d’excursió a l’arbre dels desitjos i va anar súper bé, la resta vam continuar jugant amb la mateixa temàtica, elaborant una bandera pirata de grup. Abans de dinar vam tenir temps lliure i vam dinar tots plegats. Entre els grans vam escombrar i recollir el menjador per tal que quedés preparat pel sopar. Per la tarda, vam fer un berenar molt saludable i els temps va passar ràpid mentre ens preparàvem la nostra actuació per la nit: GOT TALENT. Després de sopar, tots i totes ens vam dirigir a la sala polivalent que donaria lloc a l’espectacle final. Va ser molt emotiu i molt divertit veure els altres nens i nenes gaudint i donant el millor de si mateixos i mateixes.

L’últim dia, tot i que el cansament ja començava a notar-se vam seguir passant una bona estona d’aquest temps de colònies. Finalment, el capità Xaloc ens va visitar i vam poder trobar els tresors amagats per la casa, sens dubte ha sigut una experiència estupenda per la canalla que de ben segur ho recordaran per sempre!!!

Final de curs

Com a cloenda del curs vam poder gaudir de l’Espectacle de circ que ens va fer la companyia Las Cossas Nostra, formada per un pare i una mare de l’escola.

Us desitgem un Bon estiu a totes les famílies de l’Escola, ens retrobem al setembre!

CALENDARI MATRICULACIÓ

LA MATRICULACIÓ SERÀ DEL DIA 14 DE JUNY AL 18 DE JUNY (ambdós inclosos)

NORMES PER FORMALITZAR LA MATRÍCULA DEL curs 2021/2022

 • Comprovar que els vostres fills/es estiguin en la relació d’alumnes admesos definitius, i per tant pendents de matricular.
 • Descarregar del web de l’escola els impresos amb les instruccions i els documents que cal portar per formalitzar la matrícula.

 

DOCUMENTS QUE CAL PORTAR:

 • DNI, (pare, mare, nen/a).
 • 3 fotografies format carnet, amb el nom i cognoms de l’alumne/a escrit a la part del darrera, indicant el curs que farà.
 • Llibre de família, original i fotocòpia.
 • Targeta Sanitària Individual, original i fotocòpia
 • Carnet de vacunació actualitzat, original i fotocòpia.
 • Historial familiar de l’alumne/a degudament complimentat.
 • Carta de compromís educatiu.
 • Informes o butlletí de notes de les altres escoles que hagi assistit l’alumne/a (a partir de Primària).
 • En cas de separació del pares, o altres peculiaritats, cal portar els documents que acreditin QUI TE LA PÀTRIA POTESTAT (original i fotocòpia).
 • Cal portar original i fotocòpia de la LLIBRETA o COMPTE CORRENT, on han d’anar domiciliats els rebuts tant siguin per sortides, material, AMPA …

 

Per entregar tots aquests documents i formalitzar la matrícula serà a Secretaria de l’Escola:

 • Amb cita concertada prèviament, ens posarem en contacte telefònicament.

Telèfon de l’Escola per qualsevol dubte: 93 441 42 24

Publicació d’assignacions i llista d’espera

Us adjuntem les llistes amb els alumnes assignats, alumnes preinscrits i la llista d’espera del centre.

 

LLISTA ALUMNES ASSIGNATS

LLISTA D’ALUMNES PREINSCRITS

LLISTA D’ESPERA A 7/06/21

Oferta definitiva de places

Us adjuntem la llista final de places.

OFERTA DEFINITIVA DE PLACES CURS 2021-22