Preinscripció Escolar 2019-2020

Podeu consultar la informació i accedir a la sol·licitud de preinscripció clicant en el següent enllaç del web del Consorci.

Per venir a l’Escola a presentar la documentació, l’horari de Secretaria és:

  • de 8:30 a 10:30h.
  • de 11:30 a 13:30h.
  • de 15 a 16h.

Celebrem Carnaval

Avui divendres hem celebrat a l’Escola el Carnaval.

Tothom hem vingut vestits amb disfresses ben divertides. A primera hora els nens i nenes de primària hem fet tallers barrejats amb els companys del cicle i infantil hem fet jocs i màscares ben alegres.

A les 12 hem fet la desfilada a la pista i tot seguit hem gaudit de música i ball amb el grup d’animació Grimpallunes.

Ha estat una festa molt divertida! Gràcies a tots i totes!!!

Jornades de Portes Obertes

Les Jornades de Portes Obertes per Educació Infantil i Primària de la nostra Escola es realitzaran els dies:

Dilluns 18 de març a les 9:30 hores

Dimarts 19 de març a les 9:30 hores

Dimecres 20 de març a les 11:45 hores

Dijous 21 de març a les 15:00 hores

 

Cal trucar a l’Escola per demanar cita.  Tel 934414224

Us recomanem que realitzeu la visita als matins perquè així podreu veure la vida de l’Escola.

Tió i Amic invisible

Hem finalitzat el primer trimestre amb una jornada plena d’activitats especials!

Després d’aquesta setmana alimentant i tenint cura del nostre Tió aquest dijous els nens i nenes d’Infantil i de Cicle Inicial l’hem fet cagar. Li hem recitat alguns poemes i cantat algunes cançons, i a cop de bastó ens ha sorprès amb un munt de regals! Els nens i nenes de Cicle Mig i Cicle Superior han fet l’amic invisible.

Tió Infantil.

Tió Cicle Inicial.

Amic Invisible

Teatre de 5è: La lletra amb somni entra

Després de molta preparació de decorats i treball de memòria i dramatització avui els nens i nenes de 5è han fet la representació de teatre de l’obra “La lletra amb somni entra” per a les seves famílies i per a tots els infants de l’escola. Us ensenyem algunes fotografies i ja sabeu… si voleu aprendre…. heu de somiar!

Activitat Fundació Miró

Aquest any, a diferència d’altres anys que cada curs anava a la Fundació Miró a fer un taller de manera individual, hem realitzat una activitat transversal a tots els cursos, amb una mateixa temàtica. Les activitats han sorgit a partir d’una visita a la Fundació a l’exposició temporal Lee Miller i el surrealisme a la Gran Bretanya. Posteriorment s’han realitzat algunes activitats amb contacte de la natura als jardins del Laribal i per últim hem realitzat activitats a l’aula relacionant tot el material.

Si voleu veure aquest projecte hi podeu anar amb les entrades gratuïtes que ens han facilitat des de la Fundació. Si us animeu hi haurà exposada una petita mostra des de divendres 21 fins al diumenge dia 6 de gener a l’espai participatiu de la Sala 21 de la Fundació Miró.