SEGUIM CUIDANT L’HORT!

Després dels dies de vacances i del temporal Filomena, els alumnes de tercer han agafat les eines i s’han posat “manos a la obra” amb l’hort de l’escola. Han netejat, han tret les males herbes i han regat tots els bancals. I, com sempre, ho han fet amb moltes ganes i amb molta estima. Han treballat moltíssim!!!
El nostre hort torna a estar net.

Final del 1r trimestre

 

Com aquell que no vol la cosa, hem arribat a l’últim dia del 1r trimestre.

Lluny queda aquell inici de curs ple d’incerteses, dubtes o pors. No aventurarem res perquè som conscients que minuts després ens podem trobar amb el contrari del que preveiem, però la valoració és molt positiva.

Ha estat el trimestre de les mascaretes, els grups bombolla, dels gels hidroalcohòlics, de les finestres obertes, de les distàncies de seguretat, de seguir les fletxes, dels circuits i horaris a les hores de les entrades i les sortides…

Hem après a renunciar a coses i a acceptar situacions. Hem substituït determinades maneres de fer i treballar per d’altres, que ben segur, ens seran molt útils en altres moments vitals.

Tan malament no ho hem fet: ni l’escola ni les famílies. I sobretot ells i elles: nens i nenes que han tornat a donar-nos una lliçó, adaptant-se a l’organització, els espais i les noves maneres de treballar a l’escola.

Ara toca descansar. Carregar piles i agafar forces pel nou trimestre, que es preveu tan incert com el primer.

Demanem responsabilitat i consciència per gaudir d’aquests dies. Sabem que és difícil però necessari.

Per últim, agrair-vos la vostra confiança, col·laboració i esforç al llarg d’aquests mesos.

Us desitgem de tot cor unes bones festes i sobretot, un bon 2021.

Ens veiem el dia 11 de gener. Cuideu-vos! Cuidem-nos!

EQUIP DE MESTRES DE L’ESCOLA VISTA ALEGRE

Aquí és Nadal i estem contents

Tot i la situació, el personal docent i no docent de l’escola, hem preparat per a vosaltres aquesta felicitació de Nadal.
Esperem que us agradi!

 

Si aquest any consideres que la vida t’ha tirat a terra…

aquest 2021 dona-li la volta i mira les estrelles!

Nadales 2020

Un any més els nens i nenes de l’escola us volen presentar el concert de Nadales.

Un repertori de cançons que han preparat amb il·lusió i dedicació durant aquests dies.

Mirada estràbica – Grup Xiula & Clara Peya

I què n’és d’important i necessari visibilitzar totes les realitats i les diferències que ens fan ser persones úniques!

Us convidem a escoltar aquest cant a la diversitat intel·lectual, física i familiar amb “Mirada Estràbica” del grup Xiula i en col·laboració amb Clara Peya.

Volem destacar projectes com aquest per, com ells diuen, “que tots els nens i les nenes, que tots els adolescents i joves, que tots els adults, tinguem el nostre lloc en aquest món”.

EL NOSTRE HORT VA EN MARXA!!

Us volem ensenyar com està de maco el nostre hort.

Cada dia els nens , les nenes i els /les mestres de l’escola van a treballar  l’hort: treure les males herbes, regar, escombrar  i en definitiva, cuidar-lo. Gràcies aquesta dedicació les verdures estan creixent molt bé i molt maques.

Fa molt de goig mirar el nostre hort.

 

Santa Cecília 2020

El passat dilluns 23 de novembre, vam celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, a l’escola.

Aquest any ens ha visitat la Ying Miquel, una jove de 19 anys, alumna de l’Escola de Música de Mataró. La Ying coneix i toca dos instruments: el saxòfon i la guitarra.

Al llarg del matí, els diferents grups, van poder gaudir de les cançons i melodies que la Ying va interpretar al porxo de l’escola. A més, va fer participar als nens i nenes amb diferents balls i ritmes.

Si voleu veure algunes imatges de la celebració, podeu clicar l’enllaç.

Ajornament d’un any de la convocatòria d’eleccions per a la renovació del consell escolar

Durant el mes de novembre dels anys parells es duen a terme en els centres educatius les eleccions per a la renovació dels consells escolars, acció que comporta l’accés de moltes persones de la comunitat educativa als recintes dels centres educatius.

Enguany el Departament d’Educació, atesa la situació de la pandèmia, ha pres la resolució d’ajornar per un any la convocatòria d’eleccions per a la renovació parcial dels consells escolars, a fi de minimitzar el risc de contagi entre la població i preservar l’escola com un entorn segur. Així, els i les representants dels diferents sectors que havien de ser objecte de renovació, se’ls prorrogarà el mandat fins a la celebració de les eleccions.

Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç: http://ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educatius/centres/consells-escolars-centres/

CASTANYADA 2020

El divendres 30 d’octubre vam celebrar la Castanyada a la nostra escola.

Al matí vam tenir la visita d’en Pepet, el castanyer més simpàtic del Montseny. Els nens i nenes d’educació infantil i cicle inicial vam poder parlar amb ell una estona. Va explicar moltes coses del bosc, de les castanyes, dels bolets, dels castanyers, de la Maria castanyera i del seu gatet, en Marrameu. Tots i totes estàvem molt contents i  li vam cantar cançons i dites de tardor.

A la tarda vam venir disfressats de castanyers i castanyeres. A les classes es van fer diferents activitats: danses, balls, jocs…

Després els nens i nenes d’educació infantil vam sortir al pati a menjar castanyes torrades. Eren boníssimes!!!

Vam passar un dia molt bonic.

Us compartim algunes fotos dels nens i nenes d’educació infantil, d’aquest gran dia.

FOTOS P3

FOTOS P4

FOTOS P5

Halloween 2020

Last Thursday, October 29, primary school children celebrated Halloween. The school was filled with witches, vampires and skeletons! How scary! You can click the link to see some of the images.
El passat dijous 29 d’octubre els nens i nenes d’educació primària van celebrar Halloween. L’escola es va omplir de bruixes, vampirs i esquelets! Quina por! Podeu clicar l’enllaç per veure algunes de les imatges.

HALLOWEEN 2020

Reunions d’aula

Educació Infantil 3 anys – 26 d’octubre a les 17:00 h

Educació Infantil 4 anys – 20 d’octubre a les 17:00 h

Educació Infantil 5 anys – 19 d’octubre a les 17:00 h

1r d’Educació Primària – 8 d’octubre a les 18:00 h

2n d’Educació Primària – 7 d’octubre a les 18:00 h

3r d’Educació Primària – 14 d’octubre a les 18:00 h

4t d’Educació Primària – 5 d’octubre a les 18:00 h

5è d’Educació Primària – 6 d’octubre a les 18:00 h

6è d’Educació Primària – 13 d’octubre a les 18:00 h

 

Les reunions es faran a través de l’enllaç Meet.