Agatha Christie

La classe de 6è C per homenatjar el dia de la dona treballadora, vam decidir investigar i descobrir a l’ Agatha Mary Clarissa Miller, coneguda sota el pseudònim d’ Agatha Christie, per poder-la exposar-la el dia 9 de març davant d’altres grups.

Al principi no en sabíem res, però fruit de les nostres investigacions vam averiguar que va ser una gran escriptora anglesa (1890 – 1976). De fet va ser l’escriptora anglesa policíaca més important i reconeguda de tots els temps. Se la coneix com la reina del crim. Va escriure moltíssimes obres principalment de misteri, algunes de romàntiques, també contes i teatre. Per la seva bona feina va recollir moltíssims premis i el títol de “ Dama del Imperio Británico”.

Les seves obres han estat traduïdes en diferents llengües i algunes han estat portades al cinema.

Va ser una dona molt avançada als seus temps ja que tenia una professió i es va casar dues vegades. Amb el segon marit va viatjar moltíssim i ho va aprofitar com a inspiració per escriure molts dels seus llibres.

Ella deia que de totes les seves obres, la millor era la de la seva pròpia vida.

Ha estat un plaer conèixer la peculiar vida i obra d’aquesta brillant i reconeguda escriptora!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>