Què és el llenguatge de programació? Com és de difícil programar?

Programar són un conjunt d’instruccions que l’ordinador ha de seguir per completar una tasca. Codificar o programar significa escriure pas a pas instruccions que informen l’ordinador el que ha de fer.

Estem envoltats de programes informàtics, molts dels dispositius i aparells estan controlats per aquests programes, els telèfons, els jocs, les rentadores, els cotxes…. i és important exposar les nenes i nens a habilitats, ja siguin matemàtiques o de codi, un llenguatge que impulsa tot el que està passant en el món de la tecnologia actualment.

Els joves tenen una capacitat innata amb la tecnologia i a l’hora d’STEAM ajudem a que puguin desenvolupar-la i trobar el seu talent així és que a la comunitat de mitjans, l’alumnat de 1r2n i 3r, aprenen els fonaments bàsics de la programació d’una manera divertida i senzilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>