TEMPS DE COLLITA

“Admirem a qui sap que entre PLANTAR i RECOLLIR, existeix un REGAR i ESPERAR

Això és el que han estat fent els nostres infants, des dels més petits fins els més grans, durant aquests mesos d’hivern. Cuidar amb molt d’amor i cura el nostre HORT, perquè les verdures i hortalisses que vam plantar a la tardor poguessin créixer i omplir el nostre cistell amb productes de temporada i ecològics.

Ara que és època de collita, cada dijous ens preparem perquè la nostra cistella estigui ben plena i variada amb verdures de tot tipus: enciams, bledes, remolatxa, espinacs, faves,… Quan ja ho tenim tot preparat, ho portem a la nostra botiga de l’escola: l’ESPAI DE LA TASQUETA, per poder vendre els productes a un preu simbòlic als mestres. D’aquesta manera apliquem els aprenentatges en contextos reals i podem entendre quin és el recorregut que fan els productes abans no arriben a la nostra taula. Quan arriba la cistella a la Tasqueta, ja tenim l’etiquetatge amb els preus i fem de venedors amb uns compradors reals.

El contacte amb la natura ens fa créixer i plantejar-nos moltes preguntes que anem descobrint i investigant poc a poc, mirant, tocant i cuidant allò que estimem, el nostre HORT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>