Portes obertes 2.020

Aquest curs no hem pogut realitzar amb normalitat les nostres portes obertes per això us hem fet aquest vídeo. En ell us mostrem alguns espais de la nostra escola i algunes de les activitats que fem normalment.

Si voleu conèixer més a fons el nostre projecte educatiu en aquesta mateixa web, entrant al menú, podreu veure quin és el projecte educatiu de la nostra escola i quins són alguns dels nostres projectes més representatius. Així mateix, podeu fer un cop d’ull a les diferents publicacions que anem fent a la nostra web, aquestes publicacions són una pinzellada del nostre dia a dia i de la nostra essència com a escola.

1 comentari

  1. Najwa

    Buenos días,
    quería consultar el PEC pero cuando le doy se abre un PDF donde está solo el index. Puedo ver los video de las actividades en la pagina pero me interesaba más conocer el proyecto educativo, la filosofia de la escuela. Ademas quería preguntar si teneis más fotos de los espacios.
    Gracias,
    Najwa Saady

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>