ELS INSECTES, ELS CAMALEONS i ELS CORS

Les nenes i els nens de primer hem fet unes feines de plàstica que han quedat fantàstiques.
Hem fet un camaleó que canvia de color, hem dibuixat uns insectes i també hem fet un collage amb la forma d’un cor.
Ho podeu veure tot aquí.

 

 

Circuits elèctrics i electroimants

Els alumnes de 6è continuem treballant des de casa i aquesta setmana ens tocava muntar un circuit elèctric i un electroimant. Tot i les dificultats per aconseguir tot el material que ens calia, alguns hem aconseguit fer-ho. Aquí teniu alguns exemples de la nostra feina… Llegeix més»

PLA D’OBERTURA DEL CENTRE

El pla d’obertura del nostre centre es farà en la fase 2 de la desescalada i no implicarà en cap cas la suspensió de la docència telemàtica, ja que  trencaria la dinàmica de l’alumnat i la programació que ja s’estan duent a terme.
Podeu consultar aquí,… Llegeix més»

Quadres vivents

Els alumnes de 6è hem fet un repàs virtual de la història de l’art a través dels nostres quadres vivents. Aquí teniu alguns exemples. A veure si sabeu de quin quadre es tracta i quin és el seu autor/a.

Els nostres llibres de receptes

Aquest any i encara que estem en confinament, els nens i les nenes de 3r, 4tA i 4tB hem elaborat per Sant Jordi, com altres anys ho fèiem a l’escola, un llibre digital de receptes. Ho hem fet a l’àrea de castellà.Hi ha moltes i… Llegeix més»

Tornarem a jugar al pati!

Els coets us volem ensenyar una de les nostres estones al pati de l’escola, jugant amb les nostres capes de superherois i superheroines, construint, imaginant, socialitzant…… Llegeix més»

Sessió de Psicomotricitat

Recordant un dels moments bonics que vam viure durant la classe de psicomotricitat. Va ser una sessió molt emotiva i crec que molt sincera.
Són nens i nenes amb il·lusions i plenes de vida que en un futur es tornaran a abraçar. Vindran dies millors. I… Llegeix més»

Sant Jordi a P-3

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DE LES LLUNES ENS MOSTREN LA ROSA I ALGUNA ALTRA FEINETA QUE HAN FET A CASA DURANT LA SETMANA DE SANT JORDI.… Llegeix més»

Els dracs d’educació infantil

ELS NENS I NENES D’EDUCACIÓ INFANTIL US VOLEM ENSENYAR ELS NOSTRES PRECIOSOS DRACS. SÓN PACÍFICS, ELS AGRADA LLEGIR I DORMIR TRANQUILS. TAMBÉ VEUREU LES NOSTRES ROSES, ESTAN FETES AMB LES MANS I ELS PEUS DELS MÉS PETITS DE LA CASA.
ESPEREM QUE US AGRADI!!

Les ROSES de Sant Jordi

Aquí teniu l’enllaç a les precioses roses que els nens i nenes de la classe del gran tauró blanc i dels eriçons de mar ens van fer arribar per Sant Jordi.
Felicitats a tots!!!

 

Sant Jordi confinat

Aquest any ens ha tocat passar una diada de St. Jordi ben diferent. Tot i el confinament els nens i nenes del Carles Buïgas no volíem deixar passar aquest dia tan especial. Us hem preparat un vídeo on us ensenyem quin és el nostre llibre… Llegeix més»

Portes obertes 2.020

Aquest curs no hem pogut realitzar amb normalitat les nostres portes obertes per això us hem fet aquest vídeo. En ell us mostrem alguns espais de la nostra escola i algunes de les activitats que fem normalment.
Si voleu conèixer més a fons el nostre projecte… Llegeix més»

English Day

I hope you had a very good Easter. Here I leave you a link with the cards received from all the schools that participate in the English Day. I wish you like it
Les escoles que formen part de l’English Day us… Llegeix més»

Celebrem la mona confinats

Els nenes i nenes de segon hem celebrat la mona confinats. Hem volgut compartir amb tots vosaltres, i en especial amb la nostra mestra, aquest dia tant especial. Molt bona Pasqua a tothom!!!… Llegeix més»