Visita Danone

Els i les alumnes de 3r hem anat a visitar la fàbrica de Danone. Allà, hem observat quin és el procés de producció i transformació del iogurt i dels productes lactis fermentats, i quines mesures d’higiene i seguretat han de seguir. També vam veure quanta gent participa en l’elaboració i distribució dels productes (transportistes, tècnics, envasadors,…).

Així hem comprovat que per obtenir iogurt necessitem més elements que la llet, que és la primera matèria.  Hi ha uns petits bacteris (ens els han presentat com en Bulgui i en Filu) que tenen un paper fonamental: fan el procés de fermentació tot menjant-se la lactosa de la llet.

Abans d’acomiadar-nos, també vam poder decorar una etiqueta per el nostre propi iogurt.

En resum, hem après molt sobre l’elaboració del iogurt (algunes coses ben curioses) però, a més, ens ho hem passat molt bé. Se’ns va fer molt curt!!


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>