-
Som centre formador en Formació Digital, Gratuït, 5 Nivells, i amb certificat. Més Informació
<<PREINSCRIPCIÓ 2024-2025 >>
Informació dels nostres estudis:
Informació dels nostres estudis:
Els alumnes de 4t d’ESO dels àmbits econòmic i social, el 25 de març vam visitar l’empresa Freixenet a Sant Sadurní d’Anoia, amb un objectiu de descobrir els secrets de l’elaboració del cava. Hem pogut identificar Freixenet com una gran empresa internacional donat que només entre el… Llegeix més»
El passat 29 de març, l’alumnat de 1r ESO va participar a l’ESCAPE ROOM DIGITAL nacional on hi van participar quasi 40.000 alumnes de tota Espanya, Centreamèrica i Sud Amèrica. L’alumnat va saber cooperar amb el seu equip per aprendre sobre diverses àrees com les… Llegeix més»
Un any més, des de l’institut tornem a celebrar la Setmana de les llengües, aprofitant una diada cultural tan important a casa nostra com és Sant Jordi. En motiu de la 5a edició de la Setmana de les llengües, la setmana vinent -del 17 al… Llegeix més»
Me llamo Emma y soy estudiante del ciclo medio de Pastelería, Panadería y confitería. He tenido la oportunidad de participar en una movilidad Erasmus de 1 mes en La Rochelle, Francia.
Ha sido una muy buena experiencia en la que he aprendido muchas cosas, no solo… Llegeix més»
Les matemàtiques, l’anglès i el cinema es combinen en una activitat cooperativa realitzada per l’alumnat de 3r d’ESO de l’institut. En diferents equips, els alumnes creen l’enunciat en anglès d’un problema matemàtic que escenificaran en un petit curt.
El problema cal que es pugui resoldre amb… Llegeix més»
Us comuniquem que hem rebut el tríptic informatiu dels ajuts de l’ajuntament de Sitges on s’expliquen els diferents ajuts socials previstos per aquest any 2023.
Són oberts a tota la població de Sitges, Garraf i Les Botigues. No és necessari que la família disposi d’expedient obert… Llegeix més»
El proper divendres 21 d’abril tornaren a celebrar Sant Jordi a l’institut. El dia es prepara ple d’activitats, tallers, concursos i xerrades d’exalumnes per a l’alumnat de tot el centre: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius!
Durant la cerimònia que tindrà lloc a partir de les 12.30h,… Llegeix més»
🌈Alumnes i ex-alumnes, empreses que acolliu als nostres alumnes:
Per aquest abril: algunes propostes, idees, maneres de treballar per aquest abril que us permetin millorar a la vostra feina i/o negoci, professionalment, a l’àmbit de l’hostaleria…i també gaudir-ne, és clar:
🌹23Abril23. Del vostre ofici, us deixem aquí… Llegeix més»
L’alumnat de 2n de Serveis en restauració treballa quinzenalment realitzant activitats relacionades amb els menús que oferim des del restaurant pedagògic de l’institut, La Sitja.
Algunes d’aquestes activitats s’emmarquen en el programa GEP (GEneració Plurilingüe) com, per exemple, la traducció a l’anglès dels menús del restaurant… Llegeix més»
Aquesta exposició posa el focus sobre algunes d’aquestes dones, biografies imprescindibles per entendre el Sitges dels nostres dies. Al llarg del recorregut trobareu deu dones i un col·lectiu. Elles, a través de les seves professions, de les seves passions, de la seva perseverança, de les… Llegeix més»
El passat divendres 17 de març l’alumnat de 4t va assistir al Prado a la presentació dels curtmetratges que han realitzat durant el primer i segon trimestre de curs. L’activitat forma part del programa “Ens estimen” de l’Ajuntament de Sitges per fomentar la igualtat de… Llegeix més»
Durant el darrer mes de gener tres companys meus i jo vam tindre l’oportunitat de participar en l’experiència d’un Erasmus de la mà de la Unió Europea. El Benaprès ja fa anys que participa en mobilitats arreu d’Europa, però la majoria d’elles es realitzen amb… Llegeix més»
Durant aquest trimestre, l’alumnat de 2n d’ESO ha tingut l’oportunitat d’assistir a uns tallers organitzats per la Policia Local sobre l'”Educació viària per a una mobilitat segura”. Aquesta iniciativa té com a objectiu conscienciar els joves sobre la importància de respectar les normes de circulació i fomentar una conducta responsable al carrer.… Llegeix més»
Del 9 al 12 de març l’alumnat de 1r de Batxillerat ha fet un viatge d’estudis a Praga. Han pogut conèixer com es viu en una ciutat que no té euros sinó corones, i han conegut llocs importants com l’espai de memòria històrica de Terezin… Llegeix més»
Després de 3 edicions sense poder portar a terme el nostre tradicional intercanvi d’estudiants de 3r ESO per la Covid, ja tenim aquí als companys alemanys, de l’institut, de Weissenburg, i els seus professors, Wolfgang i Caroline.
26 Alumnes han volgut participar en aquesta experiència única,… Llegeix més»
Des de segon de Gestió d’allotjaments turístics, l’alumnat treballa per preparar-se per al món laboral. En el marc del programa GEP, les alumnes Olga, Thais (a la fotografia) i Daniela van fer una presentació dins del mòdul del departament de pisos sobre l’efecte “Wow”.
Què és… Llegeix més»
Durant les últimes setmanes, l’alumnat de 1r d’ESO ha tingut l’oportunitat de participar en el programa educatiu “Volem la platja neta!” ofert pel Servei de Medi Natural i Litoral del Consell Comarcal del Garraf. Aquesta activitat de sensibilització i educació ambiental està dirigida a les escoles de la comarca del Garraf, i té com a objectiu proporcionar a l’alumnat la informació i les eines necessàries per conèixer els espais naturals del seu territori, visualitzar la importància de la gestió adequada dels residus i comprendre l’impacte ambiental que poden generar.… Llegeix més»
Els alumnes de 1r de Batxillerat que fan l’assignatura de Comissariat crearan un museu al hall de l’institut. Ja porten un trimestre preparant-se i aprenent quina és la feina d’un comissari en un museu. Ara els toca a ells fer de comissaris i preparar la… Llegeix més»
El Jaume Benet és un jove de vint-i-nou anys, de Vilanova i la Geltrú. Li agrada molt la natura, passejar per la vora del riu, poder observar algun animaló i banyar-se a l’estiu. També li encanta dibuixar, tot i que últimament no ho fa… Llegeix més»
L’alumnat de 1r de Direcció de cuina i sala ha estudiat la gastronomia de diferents cultures i ha fet un recull de receptes amb els plats més típics. Els països escollits han sigut, entre d’atres: Japó, Mèxic, Líban, França, Holanda, Argentina, Perú, Marroc, Portugal, Índia…
A… Llegeix més»