100científiques: Dra. Liska Caviedes
21/02/24
El dia 11 de febrer, va ser el Dia Internacional de la Dona i la Nena científica. Per tal de celebrar aquest dia, la Fundació Catalana per la Recerca i la… Llegeix més»
El dia 11 de febrer, va ser el Dia Internacional de la Dona i la Nena científica. Per tal de celebrar aquest dia, la Fundació Catalana per la Recerca i la… Llegeix més»
El menú d’aquesta setmana consta d’un primer aperitiu de gyoza de porc amb salsa ponzu, una salsa àcida i cítrica d’origen nipó que combina la salsa de soja amb mostassa, vinagre d’arròs i oli de sèsam. La cocció al vapor i marcatge a la planxa permet que la… Llegeix més»
El pròxim dimarts 27 de febrer, de 16:00 a 20:00, es durà a terme al nostre centre la Jornada de Portes Obertes 2024. Al llarg de la tarda, es faran les xerrades per famílies i alumnat d’ESO, batxillerat i cicles formatius, així com visites a… Llegeix més»
La preparació d’un menú de degustació, com el que elaborem i servim a l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, requereix el domini de diferents tècniques culinàries. Durant la setmana passada, alumnat i professorat de segon curs de CFGM de Cuina i Gastronomia han estat escatant… Llegeix més»
Dijous, els alumnes del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics van tenir l’honor d’assistir com a convidats a la jornada Tourism organitzada pels seus homòlegs de l’Institut Baix Empordà a l’Auditori del Museu del Suro de Palafrugell. Va ser un esdeveniment dinàmic amb ponències… Llegeix més»
Dimecres 14 de febrer, alumnes de 4t d’ESO del Coll i Rodés van col·laborar en el desenvolupament de la 1a edició de l’Experimenta la Ciència organitzada pel Servei Educatiu de la Selva II, una trobada en la qual tres-cents setanta alumnes de 4t… Llegeix més»
La setmana del 19 al 23 de febrer, celebrem el Dia Internacional de les Llengües Maternes! A l’Institut, creiem en la diversitat lingüística i volem festejar-ho de la millor manera possible. Per això, el nostre timbre musical, aquell que ens acompanya cada dia, estarà dedicat… Llegeix més»
Durant els dos patis de dijous passat, els participants en el concurs de disfresses de Carnestoltes del Coll i Rodés van desfilar davant del fotoreclam ubicat a la sala d’usos múltiples per tal de deixar-se veure pel jurat del concurs i fer-se les fotografies… Llegeix més»
La darrera dècada del segle XX va ser també la darrera època daurada de la indústria discogràfica. Mentre molts melòmans compraven novament tota la seva col·lecció de vinils en CD, les companyies no arribaven a imaginar la derrota que els esperava amb el canvi de… Llegeix més»
Un curs més, la Comissió Cultural i el Departament d’Orientació del nostre centre van proposar una sèrie d’activitats per tal que tothom pogués ser partícip d’aquesta setmana de Carnaval que ja ha arribat al cap de setmana. Enguany, però, professors i alumnes del CFGM de… Llegeix més»
Aquest dijous hem donat el tret de sortida del Carnaval al Coll i Rodés. Una explosió de llum, colors, ritme i alegria han estat els protagonistes d’aquesta matinal carnavalesca amb la celebració de la Brilli-Brilli Disco Carnaval. L’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà… Llegeix més»
Divendres 2 de febrer, els delegats i delegades de 2n d’ESO del nostre institut van participar en una nova Jornada de Delegats i Delegades de 2n d’ESO que va tenir lloc a Vidreres. L’edició d’enguany era la sisena i ha estat la… Llegeix més»
L’alumnat de 1r d’ESO s’ha convertit en periodistes climàtics en el marc de l’activitat final del projecte ODS 13: Acció pel Clima. Durant aquesta… Llegeix més»
Aquesta setmana la botiga de pràctica de vendes dels ensenyaments professionals del Coll i Rodés ha canviat de dia. Donat que demà no és dia lectiu, la paradeta s’ha instal·lat avui al… Llegeix més»
Aquests dies hem portat una recepta tradicional basca a les cuines de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. Es tracta del llobarro a la donostiarra amb patata panadera i ceba.
Cuinem el llobarro fresc amb la tradicional recepta donostiarra,… Llegeix més»
Segueix-nos!