Premi a la classe més neta: 2A4

Els alumnes del 2A4 van ser els guanyadors del premi a la classe més neta del curs passat, mèrit que ha estat premiat enguany amb un dinar a l’aula d’aplicació de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. Avui, en companyia de la seva tutora, Alba Liébana, i de… Llegeix més»

Vaga del 16 de novembre

Bona part dels alumnes del nostre institut, a proposta del Consell de Delegats del centre, ha decidit en votació adherir-se a la vaga contra la violència exercida sobre el poble palestí convocada per demà, dijous 16 de novembre, pels dos principals sindicats estudiantils.

Per tant, els alumnes majors d’edat i els menors que cursen 3r d’ESO, 4t d’ESO i estudis postobligatoris que hagin portat l’autorització signada pels pares podran exercir aquest dret. La resta d’alumnes, és a dir, els matriculats a 1r i 2n d’ESO i aquells que no estiguin degudament autoritzats, hauran d’assistir a classe amb normalitat.

Premis literaris de Halloween

El dia 31 d’octubre, a la biblioteca de l’institut, els alumnes de Batxillerat que cursen l’optativa de Creació Literària van anunciar els guanyadors del concurs Relats de Terror i Notícies Humorístiques, organitzat amb motiu de Halloween.
Els guanyadors i els finalistes de la categoria Relats de… Llegeix més»

El pastís de pastanaga

El pastís de pastanaga, mundialment conegut a través del seu apel·latiu anglès, carrot cake, és un dels punts forts de l’obrador de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. La pastanaga, les nous i la canyella es fonen harmoniosament en cada cullerada juntament amb una delicada cobertura… Llegeix més»

Visita dels cicles a l’Atzavara

Aquesta setmana els alumnes de 2n curs dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies d’Hoteleria i Turisme i Indústries Alimentàries han visitat les instal·lacions de l’hotel Atzavara, de Santa Susanna, on han pogut conèixer amb detall les seves… Llegeix més»

Tercer menú gastronòmic

Aquesta setmana, a l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés, oferim nova proposta de menú, per poder gaudir i copsar, de primera mà, l’evolució de l’alumnat, amb una estreta col·laboració de part del professorat especialista.
Aperitius
La primera de les dues propostes incloses com a aperitiu neix d’una… Llegeix més»

Simfonia de magdalenes

A l’habitual botigueta dels divendres, els alumnes de l’IFE d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats oferien aquest matí una considerable varietat de productes elaborats pels seus companys de cicles mitjans. D’una banda, els del CFGM de Cuina i Gastronomia: fideuada, fideus vegans, llobarro… Llegeix més»

Visita del CFGM d’Imatge i So al TNC

Els alumnes de la primera promoció del cicle formatiu de Vídeo, discjòquei i so visiten el Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona) en un recorregut per les interioritats d’un dels equipaments més importants de les arts escèniques del territori.
Aquesta setmana, l’alumnat del CFGM de Vídeo, discjòquei i… Llegeix més»