El pastís de pastanaga

El pastís de pastanaga, mundialment conegut a través del seu apel·latiu anglès, carrot cake, és un dels punts forts de l’obrador de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. La pastanaga, les nous i la canyella es fonen harmoniosament en cada cullerada juntament amb una delicada cobertura de formatge i sucre. A sobre, hi afegim una petita obra d’art decorativa en forma de pastanaga que elabora l’alumnat del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria amb una precisió de bisturí. El resultat és un pastís amorós, suau i molt gustós i l’experiència d’una mossegada ens traspassa a una altra dimensió plaent.

Equip d’ensenyaments professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>