Aquesta setmana, a l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés, oferim nova proposta de menú, per poder gaudir i copsar, de primera mà, l’evolució de l’alumnat, amb una estreta col·laboració de part del professorat especialista.
Aperitius
La primera de les dues propostes incloses com a aperitiu neix d’una concepció una miqueta innovadora: oferim una patata brava amb allioli, diferent i gustosa, cruixent per fora i calentona per dins, farcida amb la suavitat de la salsa brava i el toc d’allioli.
El segon aperitiu, no tan clàssic, és un cebiche de llagostins amb alvocat, poma verda i mandarina, ingredients que ens donaran una frescor i acidesa agradable al paladar.
Entrants
El primer entrant és un plat de bosc amb textura vellutada i de rabiosa tardor. Proposem una crema de castanyes amb ou, bolets i sal de pernil. Es caracteritza per la seva cremositat, melositat, carnositat i el toc canalla de la sal de pernil. En resum, un plaer de textures diferents a cada cullerada.
El segon entrant és un farcellet cruixent d’albergínia rostida amb formatge de cabra acompanyat d’un terra d’olives negres i melmelada de tomata. Tornem a jugar amb les textures, ja que l’embolcall cruixent contrasta amb la cremositat que donen al farcit l’albergínia i el formatge, juntament amb uns tocs dispersos de la melmelada de tomata i el contrast sorrenc de pols d’olives.
El peix
Plat de concepció diferent pel que fa als acompanyaments: orada a la sal amb saltat de quinoa, verduretes i salsa tàrtara. La fermesa de la carn de l’orada es reafirma amb un saltat de quinoa al dente que amanim amb una salsa tàrtara cremosa, fresca i suau.
La carn
Plat de carn vermella, molt saludable i saborosa. Es tracta d’un entrecot de vedella amb Parmentier de coliflor i verduretes. La tendresa de la carn amb la melositat del Parmentier i la textura cruixent de les verduretes es potencien amb l’amaniment d’un fil d’oli d’oliva verge extra.
Les postres
Proposem un clàssic de la desconstrucció: tiramisú, un bescuit borratxo de cafè, cremós de mascarpone i amb pols de la xocolata que farà gaudir els més llaminers.
Si esteu interessats a provar el menú, us recomanem fer la reserva a l’adreça electrònica hostaleria@insramoncoll.cat o al telèfon 674075140.
Us hi esperem!
Equip d’ensenyaments professionals.