Pans i pastes d’especialització

A l’obrador de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, enguany, els alumnes del Curs d’Especialització en Forneria i Brioixeria elaboren uns productes que es mengen pels ulls, s’assaboreixen al paladar i fan que ens llepem els dits.
Aquesta setmana, les seves creacions han estat diversos pans,… Llegeix més»

Sant Valentí màgic

Aquest any, Sant Valentí serà més màgic que mai dins del centre. Els alumnes de 4t d’ESO s’han encarregat que pugui ser inoblidable!

Tot el centre està convidat a participar en la dinàmica dels missatgers, que vam explicar-vos a les aules, omplint aquest formulari de Google. A més a més, també es vendran postals, porta entrepans i llaminadures.

Alumnat de 4t d’ESO.

Menú nou al restaurant pedagògic

Aquesta setmana iniciem nou menú. Comencem els aperitius amb un tastet d’anguila fumada, una deliciosa proposta d’obertura, ja que consisteix en anguila fresca que hem fumat per realçar el seu sabor. L’anguila es fuma en fred, la qual cosa li dona un sabor fumat únic… Llegeix més»