Pans i pastes d’especialització

A l’obrador de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, enguany, els alumnes del Curs d’Especialització en Forneria i Brioixeria elaboren uns productes que es mengen pels ulls, s’assaboreixen al paladar i fan que ens llepem els dits.

Aquesta setmana, les seves creacions han estat diversos pans, com el de blat de moro, el rústic amb crosta de xocolata o el trenat, i diverses pastes, com la flor de maracujà i mango amb massa de croissant o el cruffin, una massa també de croissant, però amb forma de muffin (d’aquí, l’acrònim que li dona nom).

    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>