Cicles Formatius: Llistes admesos, llistes espera, informacions, matrícula…

Benvolgut alumnat de Cicles Formatius i famílies,

El centre està tancat per vacances, però el correu de centre rep cada dia desenes de correus d’alumnes que no han estat admesos, d’alumnes que volen fer la matrícula, d’alumnes que no troben la informació…

Intentarem aclarir tots els dubtes en aquest article, però sobretot, tingeu paciència i confieu en la nostra gestió, que es reprendrà al setembre.

Llista d’admesos a tots els cicles

Llistat places assignades CFGM

Llistat places assignades CFGS

Llista d’espera a tots els cicles.

INFORME_LLISTA_ESPERA_OME_LLISTA_ESPERA_GM

INFORME_LLISTA_ESPERA_OME_LLISTA_ESPERA_GS

ALUMNAT ADMÈS: Si heu estat admesos seguiu les instruccions en aquest enllaç. https://drive.google.com/file/d/1smBVLYIBItB51fJEgXXyEmaoJ9FVhlua/view?usp=sharing

La matrícula és de l’1 al 7 de setembre. No formalitzar la matrícula en aquest període implica la renúncia a la plaça.

L’alumnat que ha estat admès en un altre centre, ha de formalitzar la matrícula per poder tenir opció a la llista d’espera en el centre de 1ª opció.

ALUMNAT EN LLISTA D’ESPERA: Un cop finalitzat el període ordinari de matrícula, si queden places vacants, el centre es posa en contacte directament amb els preinscrits i ofereix aquestes places als participants en el procés de preinscripció que no hagin estat assignats en la primera petició, respectant l’ordre de la llista d’espera. (No és necessari que truqueu ni que escriviu ni que feu cap reclamació perquè aquest és el procediment i no us podrem atendre personalment). La llista d’espera està en funcionament fins al 18 de setembre de 2020. Passat aquest termini, si no hem contactat amb els participants, podeu posar-vos en contacte amb el centre o qualsevol altre centre per ser admesos si encara hi ha places.