Solidaris amb La Marató de TV3

Aquest any la Marató de TV3 està destinada a la investigació de les malalties minoritàries i es durà a terme el 15 de desembre. 

Des de l’institut, s’estan organitzant diferents iniciatives, per tal de conscienciar els nostres alumnes de  la importància d’implicar-se en activitats solidàries. 

 Per una banda, el departament d’Educació Física ha preparat per als alumnes de 3r i 4rt d’ESO una activitat lúdico – aquàtica a les instal·lacions del Parc del Garraf (ens les cedeixen gratuïtament).  Aquesta sortida té un cost de 3 euros per alumne. Si alguna família vol fer una aportació superior, serà benvinguda. 

Per l’altra, el dijous 5 de desembre, amb la participació i l’ajuda de la cafeteria del centre i del professorat, farem una XOCOLATADA SOLIDÀRIA. Per dos euros, els alumnes podran gaudir d’aquest esmorzar. I com que ens preocupa molt el medi ambient, caldrà que cadascú porti una tassa i una cullereta de casa: així evitarem l’ús del plàstic.

La quantitat final que es reculli al centre, juntament amb les aportacions del Parc del Garraf, s’ingressaran al número de compte destinat a la Marató de TV3.

Vídeo divulgatiu marató 2019