JORNADA DE VAGA, 1 d’OCTUBRE, 2018

Benvolguts pares i mares i alumnat,

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat una jornada de protesta («vaga») per al dia 1 d’octubre de 2018. Els representants de l’institut han fet arribar a la direcció del centre la proposta d’adherir-s’hi. Podeu trobar el comunicat del SEPC en aquest enllaç:  http://www.sindicatdestudiants.net/index.php/noticies/movimient-estudiantil/catalunya/1000-1-o-vaga-general-estudiantil-per-la-republica-catalana-dels-treballadors-i-el-jovent-prou-repressio-franquista-llibertat-presos-politics i la normativa que regula l’exercici d’aquest dret en el nostre centre.

Si els vostrs fills i filles no assisteixen al centre perquè han exercit el dret a la vaga amb el vostre coneixement, podeu justificar l’absència amb la butlleta que estarà a consergeria a disposició de l’alumnat  a partir de divendres al migdia.

Recordeu que, segons el Decret 102/2010, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no té reconegut el dret de vaga  i que les  activitats programades amb anterioritat a la convocatòria de vaga es mantenen.

Atentament,

L’EQUIP DIRECTIU

PROTOCOL