Invitació Dia del Holocaust

Benvolgut/da

En nom de l’Amical de Mauthausen i altres camps em plau convidar-vos a l’acte de commemoració del Dia internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust que l’Amical i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitzen a la capital del Garraf.

La commemoració del Dia Internacional a Vilanova i al Garraf, és l’acte central a Catalunya de l’Amical de Mauthausen i vol ser també un dels actes rellevants del país en record de tots els col·lectius de víctimes de l’Holocaust i de memòria de la deportació republicana als camps nazis.

A Vilanova i al Garraf, aquest acte s’emmarca dins del Projecte Buchenwald. Un projecte que des del compromís de l’Amical, de l’ajuntament de Vilanova, i d’altres ajuntaments del Garraf, Penedès i Baix Llobregat, te la implicació de moltes entitats, associacions i especialment dels centres educatius de la comarca , amb el suport del Comité Internacional de Buchenwald i Dora, i el Memorial del Camp de Buchenwald, i intenta recuperar i honorar la memòria i el paper dels deportats als camps nazis, però també i sobretot, sensibilitzar per la prevenció del feixisme i el racisme a casa nostra.

Us hi esperem.

Cordialment

ENRIC GARRIGA

President