En Marc Parrot ens visita

Els alumnes de l’optativa de música de 4t d’ESO han tingut l’oportunitat de passar una estona amb el cantant, compositor i productor musical Marc Parrot. Aquí ens expliquen la seva experiència:

“El Marc Parrot va venir el dia 25 de gener a donar-nos una xerrada sobre la seva vida personal i la seva carrera musical. Ens va parlar sobre els seus inicis com a músic, en un grup que tenia a l’institut amb els seus amics. Ens va explicar com va aconseguir el contracte amb la Warner Music i la dificultat que li va comportar a ell i els seus companys aconseguir-ho. Ens va parlar dels seus discs en solitari i en grup, i de com va anar aconseguint fer-se conegut. En general em va agradar, no se’m va fer pesat (tot i que van ser dues hores) i vaig passar una bona estona. És un noi molt amable i divertit. Vaig aprendre gràcies a ell que tot camí té les seves dificultats, però que si t’esforces per allò que vols aconseguir, ho aconseguiràs.”

“La sessió del Marc Parrot ens va semblar molt interessant i divertida. Nosaltres pensàvem que no ens agradaria, també pensàvem que el Marc no era gens conegut, però ens equivocàvem, ens vam adonar que el Marc tenia molt talent i que era molt conegut i vam sortir de la sala d’actes amb molt bon gust de boca i amb el dubte resolt de per què es deia “El chaval de la peca”. Però el que ens va agradar més va ser que donava molt bons consells per a les persones que tenien pensat dedicar-se al món de la música en un futur i també ens va agradar molt la il·lusió i l’orgull que posava quan parlava de tot el que havia aconseguit gràcies a la música.”

 “El que més em va agradar va ser quan ens va cantar les cançons de super 3 i quan entre tots vam compondre una petita cançó”

 “La sessió a mi personalment em va encantar ja que tot el que va explicar sobre la seva vida, la seva carrera i tot el que ha viscut em va semblar molt interessant. També el fet de que ens ensenyés a compondre una cançó i tot, és que em va encantar, gràcies.”