Concurs de cartells per a la neteja de l’institut

Estem plenament convençuts que un entorn net, ordenat i agradable és una condició indispensable per garantir el benestar, la dignitat i un bon aprenentatge, i per això hem decidir encetar una campanya de neteja en el nostre institut. Però ha de ser una campanya amb vosaltres, no contra vosaltres. No volem recórrer a sancions i penalitzacions perquè al cap i la fi sou vosaltres els que més hores passeu  a l’institut i per tant els més interessats a mantenir-lo net.

Per començar hem convocat un concurs per realitzar cartells que ens animin a la neteja del centre. Les bases seran les següents:

Podrà participar-hi tot l’alumnat de l’Institut d’acord amb les bases següents:

 1. Format: document en PDF o JPG (resolució mínima 180 píxels per polzada) i lliurament digital.
 2. El cartell haurà de tenir una imatge i un eslògan i es valorarà tant l’originalitat del missatge com la cohesió i concordança entre la imatge i l’eslògan.
 3. La imatge podrà ser de diferent tipologia: Dibuixos a mà amb tècniques tradicionals, dibuix amb l’ordinador, fotografies o combinació de tot l’anterior. En qualsevol cas el cartell s’ha de lliurar en format digital.
 4. Els cartells es penjaran al Moodle*, abans del 10 d’abril. Tots els cartells s’exposaran públicament.
 5. Hi haurà 2 premis: un primer per valor de 30 € i un segon per valor de 20€. A més, l’Institut farà còpies dels cartells per distribuir pel centre. També es penjarà a la pàgina web de l’institut.
 6. El jurat el formarà l’equip de coordinadors dels centre. El veredicte del jurat es farà públic el dia 22 d’abril.
 7. Participar en el concurs implica acceptar aquestes bases.

* Instruccions per penjar el fitxer:

 1. Aneu al Moodle del centre (http://agora.xtec.cat/iesjoaquimmir/moodle/).
 2. Accediu amb els vostres usuari i contrasenya a Cursos à Tutoria à Concurs Neteja de L’Institut.
 3. Premeu el botó Inscriu-me.
 4. Ja podeu penjar el fitxer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>