Busquem herois i heroïnes científiques per Sant Jordi!

Any rere any, el cavaller lluita contra el drac. Aquest 2020 tenim un drac comú a qui combatre, la COVID-19. Per sort estem envoltats d’herois i heroïnes que ens ajuden  a superar aquesta etapa i lluitar contra la pandèmia.

En aquesta batalla, la ciència està jugant un paper determinant per guanyar el drac. Gràcies a la tècnica de laboratori PCR s’estan podent diagnosticar tots els casos de la malaltia. Científics i científiques analitzen cada dia als laboratoris les mostres dels pacients i detecten els casos positius. A més, la comunitat científica mundial està treballant a contrarellotge per trobar una vacuna que acabi amb la COVID-19.

És per això que des del programa Fellows La Pedrera Ciència es sumen al repte de la Fundació Catalunya La Pedrera i volen conèixer qui és el teu Sant Jordi o Santa Jordina especial dins de l’àmbit de la ciència i la recerca.

Com a agraïment, si participes al repte, la Fundació Catalunya La Pedrera t’obsequiarà amb un codi equivalent a una entrada doble per visitar La Pedrera per a que ho gaudeixis tu amb el teu heroi o heroïna, o amb qui tu prefereixis. Per fer efectives aquestes entrades, es posaran en contacte amb tu i t’enviaran el link d’un formulari on podràs escriure la teva informació de contacte. 

Anima’t i explica’ns qui és el teu heroi o heroïna científic aquest Sant Jordi!