Sortida al bosc de Poblet 1r ESO

Aquest dijous 19 d’abril els alumnes de 1rA ESO de l’Institut van fer una activitat didàctica al bosc de poblet : Rastrejant el bosc de Poblet.Vam sortir de l’Institut i tot caminat vam arribar al Camp d’Aprenentatge. Primer els monitors Eloy i Valvina van fer una explicació de l’objectiu de l’activitat així com d’alguns conceptes relacionats amb la fauna. El principal objectiu de l’activitat era fer una recerca dels mamífers que hi ha en el Bosc de Poblet. La dificultat està en l’observació d’aquests mamífers. Per tant en la nostra recerca hauríem d’utilitzar un mètode indirecte per localitzar els mamífers : els seus excrements, petjades, pinyes rosegades, egagròpiles etc.

Després de l’explicació teòrica vam començar a fer camí cap el bosc de poblet, l’autocar ens va apropar fins el barranc del Tillar. Feia fresca i amenaçava pluja però anàvem fent feina i trobant excrements, caus, letrines. de tot en preníem nota i ho analitzàvem. A mig camí va començar la pluja, i una mica de pedra. Vam aguantar com a lleons. Passats 10 minutets va tornar la tranquil·litat. Vam seguir fent camí fins la casa forestal. Eren les dues i hora de dinar.

Després de dinar era moment de treure conclusions i analitzar unes egagròpiles que van portar els monitors. Tot això dins la casa forestal doncs estava caient un diluvi amb pedra que feia fredar. Cap a les 16,30 vam anar a buscar l’autocar que ens esperava al costat de la carretera i d’aquí cap a l’Institut.

Us deixo unes imatges de la sortida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>