I trobada de futbol sala

Els alumnes de l’INS Joan Amigó van desplaçar-se al Sarral per participar en la primera trobada de futbol sala del curs, que els enfrontava amb els altres instituts de la Conca.

Els espluguins van participar amb 4 equips: 2 femenins i 2 masculins en categories infantil (1r i 2n ESO) i cadet (3r-4t), i van aconseguir uns excel·lents resultats.

Infantil femení:

Tot i ser només 5 jugadores van demostrar un gran esperit de lluita i a pesar de perdre el primer partit per 1-0,  en el darrer minut i davant l’equip de la Mercè de Montblanc, van aconseguir guanyar el segon per 5-1 davant del Martí l’Humà de Montblanc.

Infantil masculí:

L’equip infantil del Joan Amigó va demostrar ser molt superior als seus rivals guanyant els 2 partits davant Santa Coloma i la Mercè de Montblanc per 6-0 i 7-1.

Cadet femení:

Aquesta categoria va estar molt igualada, així les noies del Joan Amigó van guanyar per un ajustat 2-1 davant les de Santa Coloma i van empatar 1-1 davant la Mercè de Montblanc.

Cadet masculí

Després d’empatar el primer partit 2-2 davant l’equip de la Mercè de Montblanc, van derrotar contundentment els de Santa Coloma 6-2 en el segon.
Classificacions

Infantil femení:

1.    M.D.MERCÈ-MONTBLANC           6 PTO
2.    JOAN AMIGÓ                           3 PTO
3.    MARTÍ L’HUMÀ – MONTBLANC   0 PTO

Infantil masculí

1.    JOAN AMIGÓ                           6 PTO
2.    M.D.MERCÈ-MONTBLANC           3 PTO
3.    SANTA COLOMA                      0 PTO

Cadet femení

1.    JOAN AMIGO                           4 PTO
2.    E.M.MERCÈ-MONTBLANC           2 PTO
3.    SANTA COLOMA                      1 PTO

Cadet masculí

1.    JOAN AMIGÓ                           6 PTO
2.    E.M.MERCÈ-MONTBLANC           3 PTO
3.    SANTA COLOMA                      0 PTO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>