“La Musca”, una editorial Km 0

Eulàlia Serra
Coordinadora de la Biblioteca

L’èxit de tot projecte rau en la il·lusió, l’esforç i el treball. Un bon exemple d’aquesta simbiosi és “la Musca” l’editorial de l’Espluga de Francolí. El passat dijous 25 d’abril la Maria Tares i el Josep Mª Vidal varen venir a l’institut Joan Amigó a explicar-nos com va sorgir la idea de crear una editorial, La Musca, i com van aconseguir que aquesta idea es fes realitat.
Varen animar als joves a escriure i els van mostrar alguns dels llibres i CD’s que han editat, la majoria d’autors locals i de proximitat. També els van explicar quin és el procés que segueix tot llibre des de que l’escriptor el presenta a l’ editorial fins que es publica i es distribueix a les llibreries. Entre els llibre més valorats trobem el Cançoner Jordi Francolí, La Mariona o la capseta màgica , Neules, raïm i carbó o El camí de la papallona.
Va ser una experiència molt interessant que va permetre als nostres alumnes apropar-se al món de la literatura i la música i conèixer la gran tasca cultural que porta a terme aquesta editorial que ofereix difusió cultural en diferents formats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>