Eleccions al Consell Escolar

Han estat convocades eleccions per tal d’elegir els representants als consells escolars dels centres docents públics de nivell no universitari de Catalunya.

Informació sobre el funcionament del Consell Escolar

Eleccions del Consell Escolar

Dates a tenir en compte:

  • Els cens electoral de pares, mares i representants legals restarà exposat al tauler d’anuncis del centre fins el 27 de novembre i es podran fer reclamacions fins el dia 9 de novembre.
  • Les possibles candidatures caldrà que es presentin a la direcció del centre no més tard del dia 16 de novembre (adjuntem model de presentació de candidatura). Les candidatures presentades es publicaran al tauler d’anuncis del centre el dia 20 de novembre. Si hi hagués menys candidats que llocs a cobrir, tots els pares/mares serien elegibles.
  • El sorteig públic per tal de designar els membres de la mesa electoral es farà el dia 9 de novembre, a les 11,30 hores, a la Direcció del centre.
  • Les votacions del sector pares es realitzaran el dia 27 de novembre de 2018, de 18.00 a 19.00h a la Biblioteca del centre. Cada elector (pare, mare o representant legal de l’alumne/a) podrà votar un nombre màxim d’1 pare/mare com a representant al Consell Escolar del centre.

Document per a la presentació d’una candidatura al sector pares/mares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>