L’Institut formarà part del G.E.P.

L’Institut Joan Amigó ha estat acceptat per formar part del GEP (Grup d’Experimentació per al Plurilingüisme), un grup format per un cert nombre d’escoles i instituts que impulsen l’aprenentatge de l’anglès a través d’activitats i assignatures no lingüístiques.

Amb l’horitzó posat en els objectius marcats pel Departament d’Ensenyament sobre l’Europa 2020, el centre s’alinea amb els compromisos de qualitat del Marc per al plurilingüisme del Sistema Educatiu a Catalunya.

En el cas del nostre institut, aquestes actuacions inclouen:
– la consolidació de la Comissió d’impuls de l’anglès, formada per professores de diferents àmbits amb l’objectiu de promocionar l’aprenentatge de l’anglès al centre.
– La consolidació de l’auxiliar de conversa, que promou l’aprenentatge oral i la fluïdesa, en conveni amb l’Ajuntament de L’Espluga.
– La consolidació de la metodologia AICLE a les assignatures de Biologia i Geologia de 3r i a la matèria optativa de primer “All about my eggs”.

Formar part del GEP autoritza l’Institut a formalitzar aquelles actuacions que ja porta a terme des de fa temps. A més, permetrà que dues de les professores implicades (de matemàtiques i de ciència) rebin formació específica en metodologia AICLE i involucrarà l’equip directiu en la implantació d’aquesta nova metodologia d’aprenentatge integrat de continguts curriculars i llengües estrangeres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>