Sortida al Paratge Natural de Poblet

El passat divendres 7 d’octubre els alumnes de primer d’ESO van realitzar una sortida a les teixedes del Paratge natural de Poblet, en un programa d’educació ambiental dins del projecte europeu LIFE Taxus. Aquest projecte té com a objectiu la conservació i la millora de les teixedes de Catalunya, així com la difusió i educació mediambiental.

En les activitats programades, els alumnes van poder identificar diferents plantes pròpies de la biodiversitat de les teixedes, utilitzar diferents instruments de mesura mediambientals, i van localitzar diferents exemplars de teix, fent-ne un estudi segons les seves característiques.

Amb aquesta activitat vam gaudir d’un dia diferent, per poder conèixer, valorar i gaudir de la gran biodiversitat que ens aporten els boscos de Poblet, tan propers i a la vegada desconeguts.

Teixedes del Paratge Natural de Poblet

teixedes del Paratge Natual de Poblet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teixedes del Paratge Natural de Poblet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>