Dia europeu de les llengües

Des dels departaments de llengües i llengües estrangeres volem conscienciar el nostre alumnat de la riquesa i diversitat lingüística del continent europeu com a eina per aconseguir una major comprensió intercultural.

Amb aquest objectiu, l’alumnat de 1r i 3r d’ESO ha escrit la paraula en català, castellà, romanès i anglès que més els agrada. L’alumnat de 2n ha investigat sobre el món de les frases fetes. Ha après a jugar amb el seu sentit propi i figurat. I ha fet un recull de frases fetes en les seves llengües d’origen.

L’ús de les expressions populars són un indicador del bon estat d’una llengua. L’alumnat de 4t ha anomenat, localitzat i relacionat algunes llengües d’Europa amb la seva família lingüística. A més, cadascú ha escollit una o més d’una llengua i han traduït la paraula “llengua” en els diferents idiomes.

#insjoanamigoicallau #coeEDL #diainternacionaldelesllengüeseuropees

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>