Dia a dia de P5

En el nostre dia a dia, fem un munt d’activitats que ens ajuden a anar desenvolupant la nostra autonomia i capacitats.

Iniciem el dia, arribant a l’escola de manera de manera lenta i esglaonada, que ens permet treballar hàbits d’autonomia personal (treure jaqueta, penjar-la amb la beta, canviar les sabates per les crocs, posar-nos el gel a les mans…).  

Un cop som tots a l’escola, fem trobada en rotllana i presentem l’organització del dia (ens diem bon dia/bona tarda, revisem el calendari, jocs en grup d’expressió oral o matemàtics, les  propostes a realitzar, esmorzar, espais exteriors …)

Abans d’iniciar la proposta de treball, revisem el carnet de propostes (individual per a cada infant) que ens permet organitzar l’activitat al llarg de tota la setmana. La proposta que escollim, queda registrada en el carnet. Poden escollir activitats de jocs de llengua, taula de llum, jocs de matemàtiques, construccions, art.

A les tardes, després de l’entrada esglaonada i trobada en rotllana, combinem les activitats d’experiments, jocs de dinàmica de grup, projecte Palamós, conte … i dels espais exteriors, on fem psicomotricitat. 

A continuació us adjuntem un recull d’imatges d’algunes d’aquestes activitats.

Cliqueu damunt la imatge!!!

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>