25è Cros Atlètic Vila de Palamós

El dijous 8 de novembre de 2018 l’Ajuntament de Palamós a través del Departament d’Esports organitza amb la col·laboració dels centres escolars de la vila la 25a edició del Cros Atlètic Vila de Palamós – Cros Escolar Adel Mechaal.

L’activitat es portarà a terme al matí, dins  l’horari escolar, per tant els alumnes de primària i de P-5 d’Educació Infantil han de venir a l’escola a les 8:30h com qualsevol altre dia. Tornarem a l’escola quan finalitzi l’activitat. 3r, 4t, 5è i 6è de primària probablement tornarem més tard de les 12h a l’escola.

Si algun nen/a té qualsevol problema per córrer el cros, cal que porti un justificant del metge al seu tutor/a.

Han de portar el xandall de l’escola i calçat adequat per córrer. Pel bon funcionament de l’activitat recomanem als pares es mantinguin al llarg del circuit a la zona de tanques sense interrompre en cap moment els corredors.

Heu de portar aquesta autorització. La data de fi d’entrega és el dimarts 6 de novembre.

El passeig del Mar de Palamós serà de nou el punt de trobada, a partir de les 8.40 h i fins a les 12 h, per desenvolupar les  curses programades, un total de vint amb  amb  tres circuits ben diferenciats  segons les categories participants (femení i masculí) :  caganius, per a infants de 5 anys; prebenjamí; benjamí; aleví; infantil, cadet i juvenil. Segons la categoria participant s’estableix  el tipus de circuit a realitzar :  circuit “A” de 200 metres, “B” de 500 i. “C” de 900 metres.

El dijous 8 de novembre els nens i nenes de P5 van participar al cross escolar de Palamós.

Vam córrer, esmorzar i gaudir de les diferents activitats proposades.

Aquí podreu veure imatges de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>