Sortida a Santa Creu

El dilluns 20 d’octubre ens vam calçar amb sabates còmodes i vam arrencar a caminar, ens esperaven 5 km de muntanya i pujada. Vam ser uns campions i campiones i vam arribar al nostre objectiu!
Ens vam plantar a terra i vam recuperar forces amb un bon esmorzar.

La primera activitat que vam fer va ser un dibuix al natural, ja que tenim un entorn molt bonic. Entre arbres, fulles, ocells i aire lliure vam començar a dibuixar. Al principi ens va costar una mica però, al final, els resultats van ser molt bons.

Després vam tenir un estona lliure per poder explorar la zona i vam dinar conjuntament. Amb la panxa plena vam fer una segona activitat on, per equips, havíem de trobar el màxim de fulles diferents. Amb el recompte final fet, vam crear un quadre efímer amb les fulles que havíem agafat, més pedretes i pals que vam afegir a les nostres obres.

Amb tota la feina feta, vam carregar les motxilles a l’esquena i vam començar el nostre camí de tornada. Que bé, feia baixada!
A mig camí vam parar al Castell Ciuró i ens hi vam apropar per veure’l millor, on també vam poder veure fins i tot el mar.

Aquesta ha estat la nostra primera aventura a cicle Superior!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>